Our Recent Posts

Tags

Ingen tagger enda.

På randen av en fantastisk fremtid.


Vi har boklansering idag! 3. oktober 2018 gir jeg ut min første bok i eget forlag. Hamsa Forlag. Når jeg føler meg ferdig med et kapittil begynner neste. Dette er så spennende!

Boken vi har skrevet er spesiell og nytenktende på mange måter. Vi er syv damer som har delt noen av våre kanskje såreste og vondeste erfaringer for å vise at det finnes mange måter å håndtere motgang på. Vi er innom temaer som er tabu og tunge. Ved å vise vår sårbarhet ønsker vi at det skal bli lettere for deg å vise din.

Handlingene i boken er et bredt spekter. Vi snakker om sykdom, smerter, overgrep, depresjon, økonomiske problemer, avhengigheter, angst, skader, skilsmisse og mer..

Men dette er ikke en bok fylt med lidelse. Denne boken handler om muligheten som også finnes i de vondeste dagene og periodene. Vi er syv kvinner med syv forskjellige historier og ulike måter å forstå seg selv og livet på. Boken viser eksempler på gode og dårlige løsninger, men gir ingen fasitt på ditt problem. Denne boken er ment som en inspirasjon til deg slik at du kan finne det som passer best for deg.

Boken er engasjerende og rørende. Jeg blir glad av å lese den, men det kommer en tåre innimellom også.

Vi viser at det er mange måter å takle smerter på, men ikke alle er like hensiktmessig i lengden. Dette er en bok for deg som ønsker inspirasjon og kunnskap. Kan skje du vil finne trøst og lindring i at det er fler som har opplevd det du står i eller kanskje du er en hjelper som ønsker å se behovet fra et annet perspektiv og få verdifull innsikt på den måten.

Les boken for å finne nye muligheter. Vi er alle på randen av en fantastisk fremtid.

Alt godt

Elisabeth Brochmann Refring


97038028

©2018 by HAMSA AS - Norge. Proudly created with Wix.com